Op weg naar de wederkomst

.

.

OP WEG NAAR DE WEDERKOMST

.

Deze pagina is in het leven geroepen om ons te versterken in de tijd waarin we leven. Het doel van deze audioboodschappen is om ons bewust te maken van de komende wederkomst van Jezus Christus en hoe wij de tekenen van de tijd kunnen herkennen.

Ik kreeg vandaag een aantal predikingen toegestuurd die ik u niet wil onthouden. Het is een boodschap voor de kerk van vandaag en het spreekt over de tijd waarin wij leven. De komende drie woensdagen zal ik als eerste een audioboodschap toevoegen aan deze pagina mbt tot dit onderwerp.

.

.

Woensdag – 24-11-2021

Leven in het licht van de wederkomst (deel1) : spreker ds. Dick Langhenkel

.

.

Woensdag – 01-12-2021

Leven in het licht van de wederkomst (deel2): spreker ds. Dick Langhenkel

.

.

Woensdag – 08-12-2021

Leven uit genade, door Arie de Rover

.

.

Woensdag – datum nog niet bekend

Ik ben ondertussen begonnen met het voorbereiden van de bijbelstudies mbt de wederkomst, een pittig onderwerp waarbij helaas niet al onze vragen beantwoord zullen kunnen worden. Toch een heel interessant onderwerp. Ik zou het leuk vinden om jullie hierin te betrekken. Mail hierom de vragen die je hebt rondom dit onderwerp naar mij toe via het contactformulier. Deze zal ik dan ook in de bijbelstudies verwerken. Ik zal dan jullie vraag specifiek noemen en wat de bijbel ons daarover leert. Zo doen we het toch een beetje samen. Stuur ook je reacties, opmerkingen en vragen zodra de studies op de website komen naar mij toe. Zo blijven we samen actief lekker bezig. Voor wie dat wil. Gr. Wouter

.

.