– Identiteit (Hij gelooft in mij) –

 

 

Identiteit (Hij gelooft in mij)

God gelooft in mij  !!

Het klinkt misschien ongelofelijk, God gelooft in mij ? ... in mij ?  ik voel me soms meer een product van falen dan van slagen en toch gelooft God in mij dat ik zal veranderen naar Zijn beeld.

God heeft Zijn leven in ons uitgestort en ons één gemaakt met Christus, Zijn koninkrijk is in ons en Hij is bezig om dit zaad in ons uit te werken. Hijzelf legt in ons het verlangen om het leven te gaan leven dat wij in Christus hebben ontvangen en toch ontbreekt het ons zo vaak aan het geloof dat wij alles al hebben ontvangen om te  leven in Godsvrucht. Waarom is dat ?

In de bijbel staat: de rechtvaardige zal leven door geloof en .. geloof is door het horen van het woord. Ons probleem is dat we nog te vaak luisteren naar wat de wereld zegt ipv te luisteren naar wat God zegt waardoor ongeloof onststaat. Ongeloof is als een onkruid dat geloof verstikt. Leer te luisteren naar de stem van Jezus en wandel in geloof.

Laat je bemoedigen door het luisteren van deze preek en doordat Jezus tegen jou zegt: Ik geloof in jou.