Online diensten 22-08-2021

.

Weest blijde in de hoop, geduldig in de verdrukking, volhardend in het gebed.

.

Welkom in deze online-dienst van de evangelische gemeente Ezra

Voorgaande predikingen kunt U vinden in ons preken-archief onderaan deze pagina.

Helaas houden we nog geen diensten op locatie, zodra dit weer mogelijk is, laten wij u dit weten via de website.

Wij wensen u een gezegende dienst.

.

Dienst van vandaag heeft als onderwerp: Oproep tot gebed

De boodschap wordt vandaag verzorgd door Wouter Rijneveld

Liederen voor de preek: Opwekking 802 – Hier is mijn hart Heer

.

OPROEP TOT GEBED VOOR AFGANISTAN – Onze broeders en zusters in Afganistan ondergaan grote verdrukking onder de nieuwe regering van de Taliban, op dit moment worden christenen opgespoord en als ze zich niet bekeren tot de Islam worden ze ter plekke geexecuteerd, telefoons worden gecontroleerd op bijbel-apps enz. Christen zijn bang om naar hun huisgemeenten te gaan enz. GEBED IS NODIG: luister hier naar de oproep tot gebed.

Lied na de preek: Opwekking 798 – Houd vol

.

.En de liefde van God de Vader, de genade van de Here Jezus Christus en de gemeenschap met de Heilige Geest is met ons allen. Maranatha, Jezus komt spoedig !

Druk hier